Schilder- en Decoratiewerken:

Samen met onze partners verzorgen wij alle soorten schilder- en decoratiewerken, inclusief ramen en deuren, zowel binnen als buiten. Voor het aanbrengen van vliesbehang, waar nodig kunnen wij naden van gipskartonwanden uitplamuren, repareren wij de pleisterwerken en kroonlijsten. Ook het reinigen en/of schilderen van gevels behoort tot de mogelijkheden, ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

Ons vakmanschap, gecombineerd met een gemotiveerde aanpak en oog voor detail, garanderen u de ideale afwerking van muren en plafonds. Ook voor het schilderen, vernissen of spuiten van houtwerk zoals keuken- of badkamermeubel, tafel, stoelen, binnen- en buitenwerk van ramen en deuren, poorten e.d. of het herschilderen van een meubel maken wij u graag een voorstel.

Indien gewenst leveren en plaatsen wij plaasteren sierlijsten, houten plinten, middenlijsten, paneelverdelingen of houten sierlijsten op deurzijden. Tevens voeren wij, indien nodig, voorbereidingswerken uit zoals het plaatsen van gyproc wanden en bepleisteringswerken.

  Aarzel niet om voor uw individuelen vragen met ons contact te nemen.